//Jar Of Hearts
whats next year ? hm,,
Sunday, 24 November 2013 @ 05:08 | 0 Heart [s]

Assalamualaikum geng :D
hmm,, nak story pasal crush ar . haha . btw , over a year i'm loyal to the same person . mst org ckp , elehh bru setahun . haha . my answer is kesahh ke ? blog aku , suka ar nk cite . tak nak bce , angkat kaki please ;p semak jea . haha . mmg one btch da tau puns who are my scandal . lol xD . aku jenis tak kesa . lantak ar nk nganjeng , bkn aku jd anjing pun nty~ ye takk ? haha *evilaugh* stay chill and cool la bro . kann kann ? hmm,, ad mlm tu aku tacink gler . haha . sape je se pmpuan yg tak jeles ngn girl tu kalo kt situation aku . haha . amboiii , da pndai jejeles ekk ? haha . well . dax manja la katekoo . but .. seriously . hati sng brubh . kalo aku pndah , hmm,, pe la jd agknye . da la sklas . hope kau loyal lha kann even girl tu rajen lyn otak ko yg say well tu.. da la ko suke buad aku nyirap , jeles , sakit hati . all about u is annoying much u know . hates u but opposite feeling lak yg dtg . huhu . i'm always waiting the time where i can live besides u for all of my life :) . sweet tak sweet takk ? haha . da mula da ayat gatai dy . wakaka xD ! ko tak jumpe lg blog aku ann ? alolo siannye dy... hm,, tak tau ar nk bg ke tak url kt ko *ragu2* haha . hm,, hope kite sesame dpt straights :) amin .. guys , doakan ana dpt kisas if it the best for me . amin.. haha , jadi baik lha cek lps nie . wakaka xD . aku nk g kisas pun sbb i want to hijrah to a better lifestyle . insyaAllah :) sanggup ke tinggalkn si dy ? tu je ar soaln killer tok aku . kwajo jea dax2 nie . haha . elehh , kalo ad jodoh tak ke mana . ye tak ye takk ? haha , gatal ! again . hmm , pray the best for me , for us k :')



REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
|


Hello! Welcome to my Hearts Wonderland.Please be an Angel while you're in here..THANK YOU!




DiaryAboutStuffSite