//Jar Of Hearts
still with you
Tuesday, 11 December 2012 @ 08:10 | 0 Heart [s]

never break our relay even it only in our imagination :') 
hello :) assalamualaikum ..! urm .. awakk . dh lme tak nonsen kat post psal awk kann ?
err . kite dah break ke ? wait2 .. sjk bile lahh kite couple kann . sengal2 . --'
fine~kau mcm nk tak nak jekk chat an aq kt fb .. huhu :( .. then , aq rse cm trpinggir jekk . :/
hurm .. tak tau nape .. mesra nya kau an dy kann ? huh .. bongekk jek haqu nie ..
bukan aq yg nak jeles .. tp , hadirnye tnpe boleh dhalang .. normal lahh kann . 
but , don worry . ill never do stupid thing n aq tak nak lah org kte jeles memvavi buta kann .
aq juz rindu *giler* mse dulu jekk .. #ngade2 letew .. okay . sedih maii .
sepanjang kite jarang contact an renggang nie kann , msj dlm lagu nie aq tujukan kat kauu :))
act , aq rse sayu giler mse dngr lagu cerita dia yg kau introduce kat aq tu mlm nie .
#aq harap kau still kau yg dulu .
Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu
Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku
Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu
Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu


REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
|


Hello! Welcome to my Hearts Wonderland.Please be an Angel while you're in here..THANK YOU!




DiaryAboutStuffSite