//Jar Of Hearts
no tittle =)
Thursday, 6 December 2012 @ 00:11 | 0 Heart [s]

hai , budakk . whats going on ekk ? pelik betul aq an kau . selalu tak bg signal kalau somting wrong . text tak reply . call tak answer . erm .. nak ckp topap abes ., mcm kau baru topap . perghh , sunyi nye hidup . memek pon tak boleh on9 .. haha . broadband kne sorok ye kakk ? sme jek lahh mcm haqu . kite serupe , kawann .. heyy awakk . kat sini aq nak ckp .. reply lah text aq , then story ur asal ngn kau .? jujur lahh . aq risau . #pk laen ur tu .. aq risau sbb kau KAWAN aku larhh . ye lahh #tetibe jek kau tak reply . mmng tak pernah kann wat cmnie before this . nak kte fon kau elang , kau on9 jek mlm td .. kau reply jek text iffah .. 
kalau mara aq , sory lahh . mmng aq boleh hidup ponn tanpe texting kau . tp , tak yah ur buad cmnie ..
erm .. i know u will read this .. speechless lahh . kbye . assalamualaikum . 


REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
|


Hello! Welcome to my Hearts Wonderland.Please be an Angel while you're in here..THANK YOU!




DiaryAboutStuffSite