//Jar Of Hearts
let it be secret , rite ? :p
Monday, 26 November 2012 @ 20:29 | 0 Heart [s]

tak jumpe ke ? kasian de lohh ! haha :p
morning readers ! before aq berucap panjang , aq dah tukar daa url blogger niehh . haha . npe tukar ? sorry readers . bukan nk myusahkan korang .. huhu ='( . ntah lahh . pg2 yg cerah nie , bile log in je fb , agak menyirap ngn post someone kt secret grup yg agk memperlekehkann blogger lame haqu ! huhhh . mcm nak bg flying kick je weyhh . even aq pon benci tahap dewa kt blog tu , tapi tu tetap pernah mnjadi blog ksyangan aq weyhh . prinsip aq senang je . I RESPECT YOU , YOU RESPECT ME . DEAL ! . simple kann ? as easy as ABC . haha (siap idiom kaw aq bagi ! ) huh ! sabo je leee .. -,- . dan untuk pak cik google , klu awk tak nak erase blog lame sy , tak pe ! sy tacink ngn awk 5 minit . huh ! ngarot seyhhh . then , agak tak menyeronokkan bile blogger kite senang sangad di STALKER bak kte kwn ksyangan aq ( erk ? ) sorang nieh ..
 blog kau sng sgt nk d stalk la anis , -_--_-
mmng saya sangad tersentap di situ ! huhu .. sekarang , aq kasi challenge sikit untuk jumpa url blog haqu . ~wehee . padan muke ! haha xDD . actually , mmng dah lame ponn aq nak tukar url blog nieh . dan sbnanye url lame tu tersalah . patotnye ikot no surat beranak aq , 75450 . nie dayah ur , salah buadkan .. but , let be gone by gone , rite ? now , happy giler lahh . url blog dah pon follow my taste ! fine~ blogger nie haqu yang punye !!! haha . prob ? deal lahh ! :PPP
untuk kaw , aq dah tak marah lahh . mane reti aq marah org lame2 . haha =))


REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
|


Hello! Welcome to my Hearts Wonderland.Please be an Angel while you're in here..THANK YOU!




DiaryAboutStuffSite